gratis poef bij Caruzzo fauteuil Lees meer
Sfeerfoto

Disclaimer

Met het bezoeken van de website www.heijligersroelofswonen.nl aanvaardt u de volgende voorwaarden:

1. Ondanks het feit dat deze website - waaronder de homepage en de onderliggende pagina's - voortdurend met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld kan het toch voorkomen dat uit de website en de achterliggende dienstverlening problemen voortvloeien.

2. Heijligers Roelofs Wonen en haar werknemers zijn echter niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie in de www.heijligersroelofswonen.nl. Hetzelfde geldt voor het bestaan van virussen en/of - andere - schadeveroorzakende programmatuur binnen www.heijligersroelofswonen.nl. Heijligers Roelofs Wonen is evenmin aansprakelijk voor 'schadeveroorzakend' gebruik van de website.

3. Aan deze website zijn - door middel van links - websites van anderen verbonden om aanvullende informatie te verstrekken. Heijligers Roelofs Wonen en haar werknemers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de op deze wijze met haar website verbonden websites.

4. Heijligers Roelofs Wonen heeft het recht om - de inhoud van - de website geheel of
gedeeltelijk te wijzigen of te verwijderen.

5. Het bezoeken van deze website wordt uitsluitend beheerst door Nederlands recht. De absoluut bevoegde rechter in het arrondissement waar Rotterdam onder valt heeft rechtsmacht en is uitsluitend bevoegd kennis te nemen van direct of indirect uit het bezoek van de website Heijligers Roelofs Wonen, althans van de website(s) Heijligers Roelofs Wonen voortvloeiende geschillen met Heijligers Roelofs Wonen.

6. Heijligers Roelofs Wonen heeft het recht om de in deze disclaimer genoemde voorwaarden geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen en/of aan te vullen. Van deze voorwaarden afwijkende voorwaarden gelden uitsluitend nadat deze schriftelijk door Heijligers Roelofs Wonen zijn aanvaard.

Afferden, september 2019. Heijligers Roelofs Wonen

Leuk dat je interesse hebt!

Meer informatie over Disclaimer ontvangen? Vul dit formulier in of kom kijken in onze showroom.

Bericht
Roelofs Heijligers Wonen showroom

Bezoek onze showroom
Dorpsstraat 30
5851 AK Afferden (L)
0485 - 53 12 60
info@heijligersroelofswonen.nl

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 16.00
Zondag gesloten
Koopavond op afspraak